divendres, 25 de maig de 2018

Matrícula oberta!


Encara hi ets a temps !!

Vine a l'Escola d'Art i Creativitat del Gironès !!

Aules a: Fornells de la Selva, Sarrià de Ter, Quart, Vilablareix i Sant Gregori.

L’art com a llenguatge d'expressió personal i com a una part essencial del procés educatiu.

El nostre objectiu és facilitar-los les eines necessàries per tal de despertar-los la curiositat pel món de les formes i els colors, així com mostrar-los les diferents tècniques i llenguatges artístics, i motivar-los a cercar, investigar, trobar, inventar, reinventar..., descobrir per aprendre.


AULA A: ART I CREATIVITAT 1
Espai d'experimentació i orientació artística
P3, P4 i P5


Una aula d'art on, a través de l'experimentació, es crearan les bases tècniques i creatives per a la incorporació de l'art en el desenvolupament dels nens i nenes. Treballarem diferents llenguatges artístics (el dibuix, la pintura, el collage, el fang, la construcció, la performance...) per tal de descobrir i adquirir el coneixement de les diferents tècniques artístiques.

AULA B: ART I CREATIVITAT 2
De 6 a 12 anys


Una aula d'art on, a través de l'experimentació, es crearan les bases tècniques i creatives per a la incorporació de l'art en el desenvolupament dels nens i nenes. Treballarem diferents llenguatges artístics (el dibuix, la pintura, el collage, el fang, la construcció, la performance...) per tal de descobrir i adquirir el coneixement de les diferents tècniques artístiques.